Wie zijn wij?


Eigenaar

Mijn naam is Eric Buitenwerf, 56 jaar en getrouwd met Marique. Ik ben opgegroeid in Drunen, maar woon sinds 2002 in Eindhoven (Meerhoven).

Al mijn hele leven ben ik dol op dieren, en Marique en ik zijn de trotse baasjes van de hond Juffie. Juffie is op 9 september 2023 geboren en sinds begin november 2023 is ze bij ons in huis. Ze is een Basset Fauve de Bretagne, en gaat natuurlijk regelmatig mee met Hondenuitlaatservice Sparky. Voordat Juffie bij ons was, hebben we de honden Bo Gyi en Moose gehad.

Na 28 jaar in de beveiliging te hebben gewerkt, heb ik de geweldige kans gekregen om Hondenuitlaatservice Sparky over te nemen. Een droombaan voor mij! Ik geniet enorm van de lieve honden, het buiten zijn in het bos en het contact met de klanten.


De uitlaatservice

Hondenuitlaatservice Sparky is in 2009 opgericht door Ankie Molegraaf. Haar Jack Russell Sparky is de naamgever van de uitlaatservice. Helaas is hij in april 2019 overleden.

In januari 2014 is de uitlaatservice overgenomen door Emke Aarts, die in 2010 als medewerker van Ankie was begonnen.
In de zomer van 2022 heeft Emke besloten om samen met haar twee Weimaraners Koda en Faya te gaan verhuizen naar haar droomland Zweden. Dit betekende wel dat ze - met pijn in het hart - afscheid moest nemen van de uitlaatservice. Ze is toen op zoek gegaan naar een opvolger om haar 'kindje' Hondenuitlaatservice Sparky voort te zetten. Al snel werd duidelijk dat ik (Eric) deze opvolger mocht zijn. Wat een eer! Er volgde een intensieve inwerkperiode van zes maanden waarin Emke mij enorm veel heeft geleerd over de honden en de uitlaatservice. En sinds maart 2023 mag ik Hondenuitlaatservice Sparky dan echt mijn bedrijf noemen.
Dankzij de passie en liefde van Ankie en Emke, is Hondenuitlaatservice Sparky een begrip geworden in Veldhoven, Meerhoven en Acht. Ik ben trots dat ik het stokje mag overnemen en ben Emke enorm dankbaar voor het vertrouwen in mij. 


Mijn grote hulp

Mijn naam is Emer White, wonende in Veldhoven. Mijn allerbeste maatje is Rover, mijn hele lieve en energieke Engelse Springerspaniël.

Dankzij Severinus dagbesteding mag ik elke dinsdag en donderdag de hele dag met Eric mee. Met de Jobcoach en Eric worden elke keer weer nieuwe doelen gezet voor mij. Eric begeleidt mij en leert mij elke keer weer meer over de honden. 

Vanaf de oprichting van Hondenuitlaatservice Sparky werk ik hier al. Er zijn meerdere honden die ik al jaren ken en die ik zelfstandig mag ophalen en thuis brengen.

Het allerleukste blijft natuurlijk het vele knuffelen wat ik doe met de honden. En dat weten ze precies!