WIE ZIJN WIJ

EIGENAAR: 

Mijn naam is Emke Aarts. Ik heb jarenlang in Veldhoven gewoond en momenteel ben ik woonachtig in Middelbeers.

Altijd was ik al te vinden tussen de dieren. Mijn passie voor honden is sinds 2008 enorm gegroeid. Dit was het jaar dat ik mijn, inmiddels overleden, heel bijzondere viervoeter Baiko kreeg. Een Golden Retriever waarmee ik kon lezen en schrijven. Al snel werd voor mij duidelijk hoe sterk de band tussen mens en hond kan zijn, een vriend van onbeschrijflijke betekenis! Helaas heb ik in juni 2019 afscheid moeten nemen van mijn Baiko.

Inmiddels heb ik sinds juni 2017 een grijs maatje erbij. Koda, een weimaraner langhaar, is als pup van 8 weken bij mij komen wonen. In augustus 2022 mag ik een puppy verwelkomen waar ik heel trots op ben. Een dochter van mijn eigen reu Koda komt bij ons wonen.

Omdat het uitlaten van een groep honden veel verantwoordelijkheden met zich meebrengt, heb ik in de loop der jaren cursussen, zoals Hondentaal-, en communicatie en EHBO, succesvol afgerond op de Martin Gaus Academie. Met deze kennis en inmiddels jarenlange praktijkervaring kan ik wandelen met een fijne en veilige roedel. Er is niets mooier dan een hond begrijpen en daar op in te kunnen spelen!


DE UITLAATSERVICE:

Uitlaatservice Sparky is in 2009 opgericht door Ankie Molegraaf. Haar hond heette Sparky, voor ons de eer om zijn naam te delen als bedrijfsnaam. Helaas is Sparky overleden op 23 april 2019. 
In 2010 ben ik, Emke, als medewerker bij Ankie begonnen bij de uitlaatservice. Wat een droombaan!
Per 1 januari 2014 heb ik de geweldige kans gekregen om Uitlaatservice Sparky over te nemen. Dit leek altijd een droom ver weg, maar is werkelijkheid geworden!
De dankbaarheid van de honden zorgt ervoor dat ik elke dag weer geniet van de heerlijke wandelingen met die lieve viervoeters.
Dankzij onze passie en liefde voor het vak kan ik wel zeggen dat Sparky inmiddels een begrip is in Veldhoven en omgeving. En daar zijn wij dan ook beretrots op! 


MIJN GROTE HULP:

Mijn naam is Emer White, wonende in Veldhoven. Mijn allerbeste maatje is Rover, mijn hele lieve en energieke Engelse Springerspaniël.

Dankzij Severinus dagbesteding mag ik elke dinsdag en donderdag de hele dag met Emke mee. Met de Jobcoach en Emke worden elke keer weer nieuwe doelen gezet voor mij. Emke begeleidt mij en leert mij elke keer weer meer over de honden. 

Vanaf de oprichting van Uitlaatservice Sparky werk ik hier al en inmiddels zijn er een aantal honden die ik al jaren ken en die ik zelfstandig mag ophalen en thuis brengen.

Het allerleukste blijft natuurlijk het vele knuffelen wat ik doe met de honden. En dat weten ze precies!