Voor wie?


Algemeen

Hondenuitlaatservice Sparky is er voor alle hondeneigenaren die hun trouwe viervoeter een fijn uitje met hun soortgenoten toewensen, en daar zelf niet aan toe komen door bijvoorbeeld: ziekte, vakantie, werk, zwangerschap of gewoon een drukke dag.

Dankzij de uitlaatservice zit uw hond niet alleen thuis, en kan hij of zij zich heerlijk uitleven op ons eigen bosterrein met de andere honden uit de groep.

Onze diensten zijn beschikbaar voor alle hondeneigenaren en honden die woonachtig zijn in Veldhoven, Meerhoven en Acht.


Mogelijkheden voor puppy's en oudere honden

Omdat we op een omheind bosterrein wandelen, hebben we ook de mogelijkheid om puppy's en oudere honden mee te nemen.
Het is goed om honden al op jonge leeftijd te socialiseren met andere honden. Maar puppy's mogen nog niet lang lopen. Bij Hondenuitlaatservice Sparky kunnen puppy's - na volledige inenting - toch mee omdat ze tijdens de wandeling regelmatig kunnen rusten achter een aparte omheining op ons terrein, of in een bench in de bus.

Voor oudere honden geldt vaak ook dat ze niet lang kunnen of mogen lopen. Voor deze honden is het echter goed om te blijven omgaan met andere honden en om met mate in beweging te blijven. Als het nodig is, kunnen ook oudere honden daarom tijdens de wandeling gebruik maken van de rustplaatsen.