VOOR WIE

Hondenuitlaatservice Sparky is er voor alle hondeneigenaren die hun trouwe viervoeter een fijn uitje met hun soortgenoten toewensen en daar zelf niet aan toe komen door bijvoorbeeld: ziekte, vakantie, werk, zwangerschap of gewoon een drukke dag.

Onze diensten zijn beschikbaar voor alle hondeneigenaren en honden die woonachtig zijn in Veldhoven, Meerhoven en Acht.

Uw hond zit niet alleen thuis en kan zich heerlijk in ons eigen bos uitleven met de andere honden die tot zijn of haar nieuwe roedel behoren.

 

Er is elke dag een ochtendwandeling en een middagwandeling.
De wandelingen zijn +- om 9.00 uur voor de ochtendgroep en om 12.30 uur voor de middaggroep.
De honden gaan op de tijdens aanmelding vastgestelde dagen mee, maar wanneer u eens een andere dag wilt, kunt u dit uiteraard aangeven. Let wel, weinig switchen betekent weinig onrust in de groep!

 

Mogelijkheden voor puppy's en oudere honden:
Omdat we in een omheind bos wandelen hebben we tevens de mogelijkheid om puppy's en oudere honden mee te nemen.
Jonge en juist oudere honden mogen vaak niet lang lopen en kunnen dus vaak niet mee met een uitlaatservice. Toch is het vaak goed om honden al op jonge leeftijd te socialiseren met andere honden.
Voor oudere honden is het dan weer goed om te blijven omgaan met andere honden maar ook om met mate in beweging te blijven.
Uw hond kan daarom telkens een aantal minuten meelopen met de groepswandeling om daarna heerlijk te rusten achter een aparte omheining, in een mandje of in de bench in de bus.