WERKWIJZE

 

        De honden rennen heerlijk los in 6130 m2 omheind bos!!!

Alvorens een hond mee gaat met de groepswandeling kom ik langs voor een intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek maak ik kennis met u en uw hond in zijn of haar omgeving. Indien nodig, loop ik graag tijdens de kennismaking een rondje met u en uw hond mee wat samen met uw toelichting een beeld van het karakter van uw hond zal geven. Tevens zal ik tijdens het gesprek alles over de uitlaatservice toelichten en uiteraard is er voldoende tijd om al uw vragen omtrent de uitlaatservice te beantwoorden.

 

Wanneer alles duidelijk is kan de proefwandeling ingepland worden wat inhoudt dat uw hond meegaat met de normale groepswandeling. Na de proefwandeling kunt u beslissen om uw hond aan te melden voor de uitlaatservice, waarbij de overeenkomst wordt ondertekend. U tekent voor een sleutelcontract wanneer u op de uitlaatdagen niet thuis bent. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met deze sleutels.

 

Uw hond krijgt, indien gewenst, een halsband met penning van Hondenuitlaatservice Sparky. De hond wordt met een speciaal voor deze service ingerichte bus met afzuiging, airco en benches thuis opgehaald en na de 1,5 uur durende wandeling voldaan thuis gebracht. Indien nodig zullen we de hond droogwrijven met een handdoek.